Gereedschappen

GS Technics biedt in nauwe samenwerking met onze gereedschapspartner Febac Europe BV een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige gereedschappen voor uw machines. Denk aan slijp-, diamant- en
polijstgereedschappen. Natuurlijk komen wij ook graag met adviezen en oplossingen voor uw speciale vragen op gereedschapsgebied.

Voor de belangrijkste merken glasbewerkingsmachines zijn de meeste diamant- en polijstgereedschappen direct uit voorraad leverbaar, altijd van hoogwaardige Europese makelij.
Dankzij een nauwe samenwerking met uitsluitend gerenommeerde Europese gereedschapsfabrikanten, zijn speciale of op maat gemaakte gereedschappen eveneens snel leverbaar.

Een belangrijk aspect is, dat, anders dan wat vaak het geval is in deze branche, Febac niet gebonden is aan een specifiek merk gereedschappen en daardoor altijd het optimale gereedschap voor een bepaalde toepassing geadviseerd en geleverd kan worden.

Door onze lange ervaring en aanwezigheid in de glaswereld, beschiken wij over een uitgebreid netwerk.

Onze gereedschapspartner Febac Europe BV wordt gekenmerkt door haar competentie en betrouwbaarheid.

Klik op onderstaande knop om direct naar de webshop van Febac Europe BV te gaan.

Febac webshop

Bavelloni VE500V14 verstekslijpmachine voor grote glasafmetingen

Bavelloni VE500V14 - verticale verstekslijpmachine met 14 spindels. Deze machine werd speciaal ontwikkeld om grote glasformaten mee te kunnen bewerken; optioneel is er een systeem verkrijgbaar om modellen (parallellogram vormen) mee te kunnen ondersteunen tijdens glastransport in de machine. Dit helpt de bediener het glas veilig en eenvoudiger te laden en af te laden.