Service

GS Technics – WE KNOW HOW

Vertrouw Uw machine alleen toe aan het juiste team dat precies weet wat het moet doen. De machines die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit, hebben een lange levensduur en ze vragen minimaal onderhoud. Echter wanneer er toch een technische ondersteuning nodig is, kies dan voor vakkundigheid en kwaliteit. Onze technische service biedt U de know-how om ieder probleem op een professionele manier op te lossen. Wij bieden onderhoudscontracten aan, waardoor U via preventief onderhoud verzekerd bent van een correct functionerende machine. Zodoende wordt onverwachte productie-uitval zoveel mogelijk voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met betrekking tot uw machine, op welk gebied dan ook. Wij bieden tevens complete pakketten aan voor verhuizingen van machines, van het moment van afbouw tot transport- en hefwerkzaamheden, tot en met de opbouw en in weer bedrijfstelling.

Bavelloni VE500V14 verstekslijpmachine voor grote glasafmetingen

Bavelloni VE500V14 - verticale verstekslijpmachine met 14 spindels. Deze machine werd speciaal ontwikkeld om grote glasformaten mee te kunnen bewerken; optioneel is er een systeem verkrijgbaar om modellen (parallellogram vormen) mee te kunnen ondersteunen tijdens glastransport in de machine. Dit helpt de bediener het glas veilig en eenvoudiger te laden en af te laden.