Service

GS Technics – WE KNOW HOW

Vertrouw Uw machine alleen toe aan het juiste team dat precies weet wat het moet doen. De machines die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit, hebben een lange levensduur en ze vragen minimaal onderhoud. Echter wanneer er toch een technische ondersteuning nodig is, kies dan voor vakkundigheid en kwaliteit. Onze technische service biedt U de know-how om ieder probleem op een professionele manier op te lossen. Wij bieden onderhoudscontracten aan, waardoor U via preventief onderhoud verzekerd bent van een correct functionerende machine. Zodoende wordt onverwachte productie-uitval zoveel mogelijk voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met betrekking tot uw machine, op welk gebied dan ook. Wij bieden tevens complete pakketten aan voor verhuizingen van machines, van het moment van afbouw tot transport- en hefwerkzaamheden, tot en met de opbouw en in weer bedrijfstelling.

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs 2018 !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

 

Meer informatie