Over ons

We-know-how:

Het zegt niet alleen iets over onze ervaren en kundige professionals, die als geen ander thuis zijn in de wereld van de glas- en steenbewerkingsmachines. Tegelijk is het een verwijzing naar onze visie. In die visie staat de tevreden klant voorop. Een klant die kan bouwen op de diensten en producten die hij geleverd krijgt. Een klant die altijd kan terugvallen op een betrouwbaar en meedenkend aanspreekpunt. Voor GS Technics is dit een vanzelfsprekendheid. Niet alleen luisteren we goed naar de wensen van de klant, ook komen we met gepaste oplossingen en adviezen. Daarbij doen we wat we beloven. En we doen dat goed, snel en tegen eerlijke tarieven. Zo kweken we vertrouwen bij onze klant. Zodat we samen kunnen bouwen aan een vruchtbare toekomst.

GS Technics is specialist in de verkoop van en serviceverlening voor een breed scala aan glas-en steenbewerkingsmachines en –onderdelen. Als officieel geautoriseerde servicepartner van o.a. Bavelloni werken we uitsluitend met zeer ervaren servicemedewerkers, originele onderdelen en gereedschappen. Vanuit onze zeer sterke servicegerichtheid en uitgebreide ervaring mag u van ons een kwalitatief hoogwaardige service aan marktconforme condities verwachten.

Onze goed opgeleide servicemonteurs en helpdeskmedewerkers kennen de materie, de machines waar ze mee werken en staan voor 100% achter ons gezamenlijke doel: Een tevreden klant!

Onze service

Machines en onderdelen leveren kan iedereen. Maar de nazorg en het meedenken met de klant zijn net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Daarom staat hoogwaardige service bij GS Technics centraal. We komen met oplossingen op maat waar de klant iets mee kan. Goed doordacht advies. We doen wat we beloven en doen het goed. We zijn een aanspreekpunt, altijd bereikbaar en klaar om in actie te komen. Ook voor regulier onderhoud van uw machines bent u bij ons aan het juiste adres. Dat alles met maar één doel voor ogen: u als tevreden klant!

Onze professionals

Iedereen bij GS Technics staat in dienst van onze visie: service op een hoog niveau. Dat betekent dat we uitsluitend werken met goed opgeleide en zeer ervaren buitendienstmedewerkers, servicemonteurs en helpdesk medewerkers. Ze beschikken over ruime kennis van alle typen machines van Bavelloni en andere vooraanstaande merken. Zowel op mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en softwarematig gebied zijn het ervaren professionals, die weten waar ze over praten.

Om al onze medewerkers up-to-date te houden organiseren we regelmatig opleidingen en cursussen, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

We-know-how, inderdaad!

Snelle levering

Ook de mogelijkheid om snel te kunnen leveren maakt deel uit van een optimaal serviceniveau. In ons magazijn bevinden zich de meest relevante onderdelen. Is een onderdeel niet op voorraad, dan kunnen we direct putten uit het centrale magazijn van onze toeleveranciers. Daarbij onderhouden we sterke banden met diverse koeriersdiensten, waardoor we in tijden van nood nóg sneller kunnen leveren. In de regel geldt dan ook: ‘Vandaag besteld, morgen geleverd!’ De tarieven hebben we tegelijk laag kunnen houden.

Bavelloni VE500V14 verstekslijpmachine voor grote glasafmetingen

Bavelloni VE500V14 - verticale verstekslijpmachine met 14 spindels. Deze machine werd speciaal ontwikkeld om grote glasformaten mee te kunnen bewerken; optioneel is er een systeem verkrijgbaar om modellen (parallellogram vormen) mee te kunnen ondersteunen tijdens glastransport in de machine. Dit helpt de bediener het glas veilig en eenvoudiger te laden en af te laden.