Nieuwe Macotec gelaagde snijtafel bij Buys Glas

Publicatiedatum: 19-04-2019

Nieuwe Macotec Strato Active gelaagde glassnijtafel bij Buys Glas BV in Stramproy - geleverd door Glana Technics in Nederland 

Glana Technics presenteert trots de meest recente levering van een nieuwe gelaagde glassnijtafel van Macotec bij onze klant Buys Glas in Nederland. De firma Buys heeft gekozen voor de hoge kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid van de Macotec Strato Active 3.7 tafel. De machine werd door ons in de bestaande snijlijn geintegreerd en voldoet volledig aan de door onze klant gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en productiviteit. De hoge mate van servicegerichtheid van onze groep en de firma Macotec hebben inmiddels tot een mooie samenwerking geleid.

Meer nieuws

Bavelloni VE500V14 verstekslijpmachine voor grote glasafmetingen

Bavelloni VE500V14 - verticale verstekslijpmachine met 14 spindels. Deze machine werd speciaal ontwikkeld om grote glasformaten mee te kunnen bewerken; optioneel is er een systeem verkrijgbaar om modellen (parallellogram vormen) mee te kunnen ondersteunen tijdens glastransport in de machine. Dit helpt de bediener het glas veilig en eenvoudiger te laden en af te laden.